Vis kurv
0
0,00 NOK
Søk her...
 
Produkter

Vilkår


Innhold:
1. Persondatapolitikk
2. Logistikk
3. Bestilling
4. Betaling
5. Levering
6. Angrerett
7. Reklamasjon
8. Klageadgang
9. E-markedsføring
10. Ansvar & forbehold
11. Kontaktinformasjon
12. Standard angreskjema

Gjeldende kjøpsvilkår vedrørende all handel via www.staalbutikken.no.

1. Persondatapolitikk 
Vi innhenter kun personopplysninger i forbindelse med kjøp fra vår nettbutikk i forhold til levering. Det gjelder følgende opplysninger:
• CVR-nummer – Hvis det gjelder en bedrift
• Navn
• Adresse
• Postnummer
• By
• Telefonnummer
• E-postadresse

Disse opplysningene registreres og lagres hos staalbutikken i inntil 5 år, hvor de deretter slettes i hht. bokføringsloven. De innsamlede opplysningene benyttes kun i forbindelse med vårt regnskap da Skatteetaten kan kreve å se dokumentasjon på utført fakturering. Når det samles inn personopplysninger via vår nettside, sørger vi alltid for at dette kun skjer i samsvar med ditt samtykke, og at du er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som innsamles og hvorfor. Direktøren og de ansatte hos staalbutikken har adgang til opplysningene som registreres om deg.

Dataansvarlig hos staalbutikken.no er HM Group Danmark A/S. Opplysninger som er gitt til staalbutikken.no formidles eller videreselges ikke til tredjepart under noen omstendigheter, og ingen senstive personopplysninger blir registrert. Alle innsamlede opplysninger oppbevares ukryptert i virksomhetens database, og vi overfører ikke kundeopplysninger kryptert.

All data som lagres i databasen foregår via en SSL-kryptert linje. Når du er registrert hos HM Group Danmark A/S, har du alltid rett til å motsette deg en slik registrering. Du har også rett til å få innsyn i hvilke opplysninger som registreres om deg. Disse rettighetene har du du i hht. Personverdataloven og spørsmål rundt vår dette rettes rettes til HM Group Danmark A/S via e-post (kundeservice@staalbutikken.no). Har du spørsmål i forbindelse med vår datapolitik kan du kontakte staalbutikken på telefon +47 67 79 20 62.

2. Logistikk
Logistikk brukes på www.staalbutikken.dk, og det betyr at et statistikk-system samler inn informasjon som gir en statistikk over hvor mange besøkende nettsiden har, hvor de kommer fra og hvilken del av websiden de går ut av. På www.staalbutikken.dk brukes statistikk som formål å optimalisere nettsiden og funksjonaliteten, samt å skape økt brukervennlighet.

Vi registrerer ingen opplysninger om deg eller andre kunder, som kan spores tilbake til fysiske personer, så fremt det ikke er knyttet til et salg fra vår nettbutikk. Se avsnitt om persondatapolitikk ovenfor. Når du er registert hos www.staalbutikken.dk har du alltid rett til å reservere deg mot registrering og du har innsyn i hvilke opplysninger som registreres om deg. Disse rettighetene er nedtegnet i persondataloven og henvedelse i forbindelse med dette kan rettes til staalbutikken via e-post: kundeservice@staalbutikken.no.

Cookies
På staalbutikken.dk benyttes cookies med formål å optimalisere nettsidens funksjonalitet og gjøre besøket på siden så enkel som mulig for deg.
Du kan til enhver tid slette cookies fra datamaskinen din, hvordan dette gjøres er avhengig av hvilken nettleser du bruker.

3. Bestilling
Du kan bestille varer fra www.staalbutikken.dk direkte fra hjemmesiden. Hvis du har spørsmål om varer som ikke finnes på siden, er du velkommen til å kontakte oss. Du må våre fylt 18 år for å handle på staalbutikken.dk – er du under 18 år må du ha samtykke fra dine foreldre. En avtale kan annuleres av en forelder, hvis den er inngått av en person som er under 18 år.

Når du har bestilt via ovenstående, registreres du som kunde i vår database. Alle prisene på nettsiden er inkl. moms og i norske kroner. Alle oppgitte priser er også inklusive alle avgifter, toll mm. Prisene er dagspriser. Når du handler med staalbutikken.no, inngås avtaler på norsk. Om du ønsker en kopi av ordrebekreftelsen din, kan du logge inn på siden eller sende en mail til: kundeservice@staalbutikken.no

Slik foregår kjøpsprosessen i vår nettbutikk:
1. Ønskede vare legges i handlekurven
2. Når varene er lagt i handlekurven, trykk så på ”Til kassen”-knappen
3. Kassen (Utfør ordre): Du blir nå bedt om å taste inn dine kontakt- og leveringsopplysninger.
4. Velg betalings- og leveringsmetode
5. Tast inn kortopplysninger
6. Godkjenn ordren din ved å markere: ”Jeg godkjenner betingelsene”, og trykk på knappen ”Godkjenn og betal”
Hvis betalingen var vellykket, vil du nå få en e-post med ordrebekreftelse. Hvis betalingen ikke ble gjennomført, får du en feilmelding og du kan trykke på ”tilbake”-knappen for å prøve på nytt.

Når betalingen er gjennomført, vil du få tilsendt en e-post til den e-postadressen du oppga tidligere. Umiddelbart etter avsluttet kjøp, kan du skrive ut ordrebekreftelsen. Hvis du ikke mottar denne på e-post, ta kontakt med staalbutikken via kundeservice@staalbutikken.no  eller på telefon +47 67 79 20 62. Alle avtaler som inngås er på norsk

4. Betaling
Betaler du med kredittkort er du sikret mot misbruk. Du har her mulighet for å avvise en betaling når du mottar betalingsoversikten. Du løper derfor som regel ingen risiko hvis kortet ditt skulle bli misbrukt i en nettbutikk som benytter SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalingssystem.

I vår nettbutikk kan du betale med Mastercard, EUROcard, VISA og VISAelectron, Maestro, Klarna og PayPal. Staalbutikken.dk tar ingen gebyr ved betaling. Du kan også betale via bankoverførsel (obs! merk at ved bankoverførsel er du ikke beskyttet av innsigelsesordningen. Les hvorfor). Vi sender deg varene dine så snart betalingen er mottatt. Send en mail til kundeservice@staalbutikken.no hvis du ønsker denne betalingsløsningen. Dataene du sender i forbindelse med kjøp betalt med betalingskort er krypterte (SSL), og det er derfor kun PBS/Nets som kan lese disse. Hverken staalbutikken.no eller andre har mulighet for å lese dataene. Beløpet for varene trekkes først når varene sendes fra staalbutikken A/S. Ved betaling med bankoverførsel sendes varen først når betalingen er registrert. Det trekkes aldri et større beløp enn det du har godkjent ved kjøpet.

5. Levering
Leveransen gjennomføres av GLS eller norsk budtjeneste avhengig av størrelsen på produktet. Leveransen omfatter kun de varer som er beskrevet i ordrebekreftelsen. Leveringstiden er 5-10 hverdager for produkter på Staalbutikken.dk. Stålkar som skal sveises på fabrikken har en lengre leveringstid, typisk 10-15 hverdager. Det kan forekomme at enkelte lengder/dimensjoner er utsolgt, og du vil i så tilfelle bli kontaktet av oss med ny leveringstid. Ved bestilling av to eller flere produkter, kan leveringen ble delt i to eller flere leveringer. Dette vil ikke medføre ekstra kostnader for kunden. Ved synlige skader, feilleveranse eller reklamasjon, er det viktig å gi beskjed om dette til postbudet eller budtjenesten, slik at dette kan påføres fraktbrevet.

Det er derfor viktig og alltid sjekke varen ved levering. Og hvis det er mulig, ta et bilde av skader ved levering og sende det til kundeservice@staalbutikken.no med beskrivelse av leveringsdato, tid og omfang av skade. Du må betale frakt for å å varen din levert, og fraktprisen er fra kr 95 og opptil kr 400 avhengig av produkt og antall. Fraktprisen oppgis når varen legges i handlekurven. For ordre over 5 000 er leveringen fraktfri i hele Norge (dette må sjekkes opp). Det er desverre ikke mulig å selv hente ut varen for å spare fraktkostnader.

6. Angrerett
Du har 14-dagers angrerett når du handler på staalbutikken.no. Angreretten løper fra den dagen du har mottatt varen. Angrerettfristen utløper 14 dager etter den dag du a) har mottatt varen din b) får den siste varen i fysisk besittelse når det dreier seg om flere varer som er bestilt i én ordre og som leveres enkeltvis c) får det siste partiet, eller den siste delen i fysisk besittelse når det dreier seg om avtale om levereing av en vare som består av flere partier eller deler

Du skal innen 14 dager fra mottagelse gi oss beskjed om at du ønsker å angre kjøpet ditt. Du kan sende oss denne via e-post til kundeservice@staalbutikken.no eller ringe oss på +47 67 79 20 62. I meldingen din skal du gi tydelig beskjed om at du ønsker å benytte din angrerett. Du kan også velge å benytte vårt standard angreskjema og sende dette pr. e-post. Det finner du sammen med ordrebekreftelsen din og nederst i dette dokumentet. Du kan ikke angre ved å bare unnlate å motta varen din, hvis du ikke har gitt oss beskjed om dette.

Retur
Du må sende oss din ordreretur så snart som mulig og senest inne 14 dager etter at du har gitt oss melding om at du ønsker å angre kjøpet ditt. Du er selv ansvarlig for alle utgifter forbundet med tilbakelevering av varen. Ved retur er du ansvarlig for at pakken er forsvarlig emballert, og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet den ble levert inn.

Varer som er unntatt fra angreretten
Følgende varetyper er unntatt fra angreretten: 1. Levering av varer som er fremstilt utifra forbrukerens spesifikasjoner eller som har fått et tydelig personlig preg, varer som er kjøpt med spesialmål er måltilpasset, er således ikke omfattet av angreretten. Dette gjelder f.eks. alle stålplater/beskyttelsesplater mm., rustfri og alminnelig skåret etter mål. Alle stålrør, rustfri og alminnelige, firkantede og runde, massive og hule tilskåret etter lengde. Dette gjelder også alle jernkar og jernkanter sveiset/skåret etter mål. Varens stand når den sendes i retur.

Du er kun ansvarlig for eventuelle minsking av varens verdi, hvis det skyldes annen håndtering enn hva som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og måten den fungerer på. Med andre ord- du kan test ut varen på samme måte som hvis den var kjøpt i en fysisk butikk. Hvis varen er testet utover det som er beskrevet ovenfor, betrakter vi den som er brukt, og det betyr at du ved retur av varen kun får en del eller ikke noe av kjøpsbeløpet tilbake, avhengig av varens handelsmessige verdi. For at du skal motta hele kjøpsbeløpet i retur må du altså foreta deg det samme som du ville gjort i en fysisk butikk; Du kan teste ut varen, men ikke ta den i bruk.

Tilbakebetaling av kjøpsbeløpet
Hvis du angrer kjøpet ditt, får du selvsagt tilbake det beløpet du har betalt inn til oss. I tilfeller der varen er sunket i verdi som du er ansvarlig for, trekkes dette fra kjøpsbeløpet. Hvis du benytter deg av angreretten din, refunderer vi alle betalinger vi har mottatt fra deg, herunder leveransekostnader (dog ikke ekstra omkostninger hvis du etter eget ønske har valgt en annen forsendelsesmetode enn den vanlig standard som vi tilbyr), uten unødig forsinkelse og under alle omstendigheter senest 14 dager fra datoen vi har mottatt beskjed fra deg om at du ønsker å angre denne avtalen.

Vi har et tilbakebetalingssystem som sier at vi betaler tilbake med samme betalingsmetode som ble benyttet ved det opprinnelige kjøpet, såfremt du ikke ønsker noe annet. Vi kan holde tilbake en betaling til vi har fått varen i retur, med mindre du har forelagt dokumentasjon på at du har returnert den. Hvis du angrer kjøpet, skal varen sendes tilbake til vår leverandør. Ta kontakt med oss for riktig adresse.

Merk at varen kommer direkte fra vår leverandør, så det er som oftest tilbake til denne leverandøren returvaren skal sendes. Ekspedisjonen går raskere hvis du tar kontakt med oss på forhånd for riktig leveringsadresse.

Hva skal jeg sende tilbake? Du skal legge ved kopi av ordrebekreftelsen. Ekspedisjonen går raskere hvis du fyller ut vårt standard angrerettskjema. Merk! Vi tar ikke imot pakker som sendes i oppkrav.

7. Reklamasjon
Etter kjøpsloven har man en reklamasjonsrett på inntil 24 måneder på alle varer. Reklamasjonsretten betyr at du kan reklamere over feil og mangler i 24 måneder etter kjøpet. Det er imidlertid en forutsetning at disse manglene, som ikke er oppstått som følge av din feilaktige bruk av produktet eller annen skadevoldende adferd, som har forårsaket manglene. Hvis produktet har en mangel, har du som forbruker anledning til å få varen reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den spesifikke situasjonen. Staalbutikken kan ikke gjøres ansvarlig for eventuelle omkostninger forbundet med demontering eller remontering av solgte varer. Du må reklamere innen rimelig tid etter at mangelen er oppdaget. Reklamerer du innen 2 måneder anses reklamasjonen å være rettmessig. Vi refunderer fraktkostnader inntil et rimelig beløp, når reklasjonen er berettiget.

Vi refunderer rimelige fraktkostnader
Er reklamasjonen berettiget refunderer vi selvsagt dine (rimelige) fraktkostnader. Varen sendes i retur direkte til vår leverandør, kontakt oss for adresse:

Merk at varen kommer direkte fra vår leverandør, så det er som oftest tilbake til denne leverandøren returvaren skal sendes. Ekspedisjonen går raskere hvis du tar kontakt med oss på forhånd for riktig leveringsadresse. Vi trenger følgende informasjon når du returnerer varen til oss:

Når du returnerer varen, ber vi om at du gir en så detaljert beskrivelse som mulig om hva som er problemet, Husk at varen alltid skal sendes tilbake i forsvarlig emballasje, og få alltid kvittering på returnforsendelsen slik at vi kan tilbakebetale dine fraktkostnader. Merk! Vi tar ikke imot pakker sendt i oppkrav eller lignende. Ved synlige skader eller feilleveranse, ber vi om at du alltid gir beskjed om dette til postbud/budtjeneste slik at de kan skrive en merknad om dette på fraktbrevet. Det er alltid en god idé å sjekke varen ved levering. Merk også at det alltid skal akspeteres følgende toleranse ved beskjæring: +/- 2mm i lengden, +/- 2mm i bredden

8. Klageadgang
Hvis du vil klage på et kjøp du har foretatt, skal du rette din henvendelse til Jens-Jakob Sørensen, tlf. +47 67 79 20 62 eller kundeservice@staalbutikken.dk. Hvis vi ikke klarer å komme frem til en løsning, kan du sende en klage til gjeldende navn på området når betingelsene er oppfylt. Du kan klage til Forbrukerombudet:
Sandakerveien 138
0484 Oslo
www.forbrukerombudet.no

Du kan også benytte deg av EU-kommisjonens online klageportal, men dette gjelder bare hvis du er forbruker med bosted utenfor Norge (igjen; sjekk i forhold til norske regler her) Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

9. E-markedsføring
Ingen e-post reklame, nyhetsbrev eller lignende sendes ut fra kundeservice@staalbutikken.dk, med mindre kunden selv har registrert seg for dette.

10. Ansvar & forbehold
Alle bygninger er forskjellige, og det er forskjellige forhold og forutsetninger for ethvert nybygg. Derfor er alle monteringsbeskrivelser- både skriflige og muntlige- av veiledende karakter. Det er ditt eget ansvar å rådføre deg med en byggteknisk rådgiver. staalbutikken forbeholder seg retten til å avvise en ordre, f.eks ved utgåtte varer, feilprising og andre situasjoner hvor anledningen tilsier dette. Vi forbeholder oss dessuten retten til å avvise en ordre hvis størrelsen på ordren kan medføre stort svinn på råplater. Du vil som kunde selvsagt alltid informeres om en evt. avvisning.

11. Kontaktinformation
HM Group Norway AS
Andersrudveien 7
1914 YTRE ENEBAKK
Norge
Org.nr.: 918 792 392
WEB: www.staalbutikken.no
Email: kundeservice@staalbutikken.no  

12. Standard angreskjema
(dette skjemaet returneres i utfylt tilstand kun hvis angreretten skal gjøres gjeldende)
- Til Stålbutikken.no, HM Group Norway AS, Andersrudveien 7, 1914 Ytre Enebakk, Norge. Tlf. +47 67 79 20 62, E-post: kundeservice@staalbutikken.no
- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker å benytte meg/oss av angreretten i forbindelse med min/våres (*) kjøpsavtale om følgende varer (*)/levering av følgende tjenester (*)
- Bestilt den (*)/mottatt den (*)
- Forbrukerens navn (Forbrukernes navn)
- Forbrukerens adresse (Forbrukernes adresse)
- Forbrukerens underskrift (Forbrukernes underskrifter) (kun hvis skjemaet sendes inn på papir)
- Dato (*) Det som ikke er relevant understrekes